
Rádi ochutnáváte něco netradičního? Tak přesně pro Vás jsme připravili tento večer. Sobota 19. dubna - 19:00 hodin, Radniční sklípek. Pětichodové degustační menu s víny připraví zkušený "hmyzí" kuchař
Honza Pařízek z Opavy.
Menu bude připraveno pro hmyzí "začátečníky", tak že nejdříve budeme servírovat pokrmy, kdy hmyz takřka nebude vidět a postupně se stane hlavní součástí pokrmu. Odborný entomofagický výklad podá Alexandr Burda ze Slezské univerzity v Opavě. Menu bude připraveno ze tří druhů hmyzu - moučného červa, potemníka brazilského a cvrčeka stepního.
Degustační menu:
Cena degustačního večera je 495 Kč pro 1 osobu. Zahrnuje pětichodové menu s degustací vín a odborný výklad.
Rezervaci míst provádějte na telefonu 608 117 226, e-mailem nebo osobně v restauraci. Rezervace míst je závazná po zaplacení zálohy ve výši 200 Kč. Těšíme se na Vás!