Květnové svátky

Vážení zákazníci, vzhledem k prodlouženým víkendům od 1. resp. 8. května, bude ve dnech 30. 4., 1. 5., 7. 5. a 8. 5. prodloužena naše provozní doba do 23:00 hodin. Ve dnech 1.,2. 5. a 8.,9. 5. vaříme dle víkendové polední nabídky a obědy nerozvážíme.


Degustační večer hmyzích specialit

Degustační večer hmyzích specialit

Rádi ochutnáváte něco netradičního? Tak přesně pro Vás jsme připravili tento večer. Sobota 19. dubna - 19:00 hodin, Radniční sklípek. Pětichodové degustační menu s víny připraví zkušený "hmyzí" kuchař Honza Pařízek z Opavy.
Menu bude připraveno pro hmyzí "začátečníky", tak že nejdříve budeme servírovat pokrmy, kdy hmyz takřka nebude vidět a postupně se stane hlavní součástí pokrmu. Odborný entomofagický výklad podá Alexandr Burda ze Slezské univerzity v Opavě. Menu bude připraveno ze tří druhů hmyzu - moučného červa, potemníka brazilského a cvrčeka stepního.

Degustační menu:

  • Pečená červená řepa s rukolou, ricottou a tyčinkou z listového těsta
  • Italské risotto se sýrem Gran Moravia
  • Potemník brazilský na chilli se šťouchanými bramborami a zeleninou "julienne"
  • Cvrček na hermelínu s brusinkovým dipem
  • Čokoládový muffin s pomerančovým sabayonem

  • Cena degustačního večera je 495 Kč pro 1 osobu. Zahrnuje pětichodové menu s degustací vín a odborný výklad.
    Rezervaci míst provádějte na telefonu 608 117 226, e-mailem nebo osobně v restauraci. Rezervace míst je závazná po zaplacení zálohy ve výši 200 Kč. Těšíme se na Vás!

    Zpět na aktuality

    Gurmet večer se skupinou Telegraf

    Z důvodů nižšího zájmu o akci a špatného stavu prostor Starého pivovaru, jsme se rozhodli původní akci programově zmenšit a přesunuli jsme ji do prostor naší restaurace...

    Více info

    Páteční večer s čerstvými rybami

    31. 1. 2014 - Každý pátek (mimo dny zvěřinových, zabíjačkových a jiných specialit) pro Vás připravujeme nabídku pokrmů z čerstvých ryb. Na poslední lednový pátek jsme pro Vás připravili...

    Více info