Z provozních důvodů, je večerní rozvoz do odvolání pozastaven.

Naše jídla si můžete dále objednat přes Foodoru. Děkujeme za pochopení.


Degustační večer hmyzích specialit

Degustační večer hmyzích specialit

Rádi ochutnáváte něco netradičního? Tak přesně pro Vás jsme připravili tento večer. Sobota 19. dubna - 19:00 hodin, Radniční sklípek. Pětichodové degustační menu s víny připraví zkušený "hmyzí" kuchař Honza Pařízek z Opavy.
Menu bude připraveno pro hmyzí "začátečníky", tak že nejdříve budeme servírovat pokrmy, kdy hmyz takřka nebude vidět a postupně se stane hlavní součástí pokrmu. Odborný entomofagický výklad podá Alexandr Burda ze Slezské univerzity v Opavě. Menu bude připraveno ze tří druhů hmyzu - moučného červa, potemníka brazilského a cvrčeka stepního.

Degustační menu:

  • Pečená červená řepa s rukolou, ricottou a tyčinkou z listového těsta
  • Italské risotto se sýrem Gran Moravia
  • Potemník brazilský na chilli se šťouchanými bramborami a zeleninou "julienne"
  • Cvrček na hermelínu s brusinkovým dipem
  • Čokoládový muffin s pomerančovým sabayonem

  • Cena degustačního večera je 495 Kč pro 1 osobu. Zahrnuje pětichodové menu s degustací vín a odborný výklad.
    Rezervaci míst provádějte na telefonu 608 117 226, e-mailem nebo osobně v restauraci. Rezervace míst je závazná po zaplacení zálohy ve výši 200 Kč. Těšíme se na Vás!

    Zpět na aktuality

    Gurmet večer se skupinou Telegraf

    Z důvodů nižšího zájmu o akci a špatného stavu prostor Starého pivovaru, jsme se rozhodli původní akci programově zmenšit a přesunuli jsme ji do prostor naší restaurace...

    Více info

    Páteční večer s čerstvými rybami

    31. 1. 2014 - Každý pátek (mimo dny zvěřinových, zabíjačkových a jiných specialit) pro Vás připravujeme nabídku pokrmů z čerstvých ryb. Na poslední lednový pátek jsme pro Vás připravili...

    Více info