
Dny hovězích specialit 3. - 6. 3.
Máte rádi hovězí maso? Láká Vás ochutnat 6 týdnů vyzrálou surovinu z lokální biofarmy? Tak to jsme na stejné vlně...
Proč vyzrálé maso? U hovězího masa je zrání velice důležité, dochází při něm ke složitým chemickým procesům a po porážce ztuhlá svalovina křehne. Maso však ztrácí na váze a je tudíž dražší. Většina tuzemských producentů tak prodává maso nevyzrálé téměř okamžitě po porážce.
Proč biofarma Rudimov? Jsme lehce skeptčtí k biu a tak jsme se do krásné přírody Bílých Karpat jeli podívat. Býčci se celoročně pasou, zpracováni jsou v nové bourárně a lidé zde svou prací žijí.
A jelikož si tu dobrotu nemůžeme nechat sami pro sebe, tak Vám dáme něco ochutnat.
Na čtvrtek pečeme zadní kližku a vysoký roštěnec na kosti, v pátek kližku vystřídají žebra a všechny dny budete moci ochutnat steaky z nízkého roštěnce, květové špičky nebo z vrhního šálu a to i v menších degustačních porcích.
Provozní doba
Pondělí | 11.00 – 15.00 |
---|---|
Úterý - čtvrtek | 11.00 – 22.00 |
Pátek - sobota | 11:00 – 0.00 |
Neděle | zavřeno |

Radniční sklípek je certifikovanou restaurací v projektu Czech Specials.

Pro hosty restaurace máme bezdrátové připojení (Wi–Fi) zdarma.